Web Analytics Made Easy - Statcounter

توقف کنسرت سیروان خسروی در اهواز با وجود تمامی مجوزهای صادر شده به سبب حاشیه‌های چند نفر؛ ضرورت نهاینه شدن مفهوم اولی بودن قانون نسبت به هر فردی را در سایه اصل مهم و خدشه‌ناپذیر تبعیت عینی و نه شعاری از «حاکمیت قانون» اثبات می‌کند.

به گزارش خبرنگار موسیقی ایران اکونومیست، تولید محصولات فرهنگی و هنری مبتنی بر ارزش‌ها و فضایل هر جامعه‌ای و متکی بر قوانین جاری در هر کشور؛ مهم‌ترین ابزار حاکمیتی در مسیر ارتقاء سطح شور، نشاط و امیدبخشی در تمامی جوامع به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برهمین اساس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌عنوان تنها ارگان شناخته‌شده بنابر نص صریح قانون برای اجرا و نظارت بر محصولات فرهنگی و هنری و تبعیت از قوانین فرادستی شورای عالی انقلاب فرهنگی شناخته می‌شود.

اما با روی کار آمدن دولت سیزدهم که اصلی‌ترین شعار خود را دولت مردمی و انقلابی قرارداده است وزرای کابینه نیز بر این مسئله تأکید دارند که پیشانی‌نوشت فعالیت‌های این دولت؛ اطاعت و تبعیت از قوانین و اجرایی ساختن «حاکمیت قانون» بر تمام مؤلفه‌های دیگر است. مؤلفه‌هایی که گاه به دلایل فراقانونی و حاشیه‌ای باعث اولویت داشتن برخی از هنرمندان و محصولاتشان نسبت‌به دیگر هنرمندان بوده است.

همین بود که بار دیگر محمد اللهیاری‌فومنی مدیر دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمود سالاری معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ بعد از یکی دو حاشیه به‌وجودآمده مبنی‌بر لغو مجوز برخی از کنسرت‌ها در گفت‌وگو با ایران اکونومیست از اولویت قانون و حقانیت آن بر هر خواست و عزمی برای جلوگیری از قانون سخن گفتند.

نکته قابل تامل دیگر نیز آن است که مجوز اجزای این کنسرت باید توسط شورای تامین استان نیز صادر شود که صادر هم شده اما چه شد که یک روز بعد از اجرای کنسرت به یکباره این شورای حتی به مجوز خود نیز رحم نکرده است

اما اتفاقی که ضرورت نگارش این یادداشت را بیش‌از پیش یادآوری می‌کند به حاشیه لغو کنسرت سیروان خسروی در شهر اهواز باز می‌گردد. مردمانی که هنوز داغ و تلخ متروپل را بر گرده‌ها و خاطرات‌شان حمل  می‌کنند بنا بود تا فصلی از فراموشی اندک آن اتفاق را در همدلی با فضای موسیقی آغاز کنند.

کنسرتی که بنابر همان نص صریح قانون؛ مجوزهای اجرای خود را از دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به‌عنوان تنها نهاد صادرکننده صدور مجوزها دریافت کرده بود و همگان به واسطه اصل ساده تبعیت از قانون؛ ملزم به رعایت آن بودند. اما با حاشیه‌های به‌وجودآمده شاهد لغو این کنسرت در شش سانس و فروش بیش‌از پنج هزار بلیت برای مخاطبان آن بودیم.

نکته قابل تامل دیگر نیز آن است که مجوز اجزای این کنسرت باید توسط شورای تامین شهر اهواز نیز صادر شود که صادر هم شده اما چه شد که یک روز بعد از اجرای کنسرت به یکباره این شورای حتی به مجوز خود نیز رحم نکرده است و با آوردن دلایل بی بنیان علاوه بر لغو مجوز خود مجوز دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را نیز نادیده گرفته است.

این ضرورت پاسخ‌گویی و حضور در میدان دستگاه‌هایی را می‌طلبد که مجری قانون هستند و باید در برابر معدود افرادی که خود را فراتر از قانون می‌دانند در راستای احقاق حق مردم و تولیدکنندگان محصولات هنری از یک‌سو و از سوی دیگر تأکید بر اجرای نص صریح قانون گام بردارند

حالا به نظر می‌رسد با این اتفاق و رخداد بار دیگر ضرورت تأکید بر «حاکمیت قانون» بنا بر نص صریح قانون اساسی در تمامی حوزه‌ها  نسبت‌به هر عزم، نگاه و تفکری برای برهم زدن و ایجاد خلل در اجرای قانون بیش‌از پیش یادآوری می‌کند.

برهمین اساس با نگرش بر اتفاقی که برای کنسرت سیروان خسروی افتاد جای این طرح این هم بیش از پیش لازم است که با وجود داشتن مجوزهای لازم و بنابر الزام تبعیت از قوانین چگونه شاهد اتفاق و حواشی توسط عده‌ای اقل هستیم که به واسطه حضور آن‌ها درنهایت نباید اتفاق می‌افتاد افتاد! گروهی که خود را فراتر از حاکمیت می‌دنند.

این ضرورت پاسخ‌گویی و حضور در میدان دستگاه‌هایی را می‌طلبد که مجری قانون هستند و باید در برابر معدود افرادی که خود را فراتر از قانون می‌دانند در راستای احقاق حق مردم و تولیدکنندگان محصولات هنری از یک‌سو و از سوی دیگر تأکید بر اجرای نص صریح قانون گام بردارند تا اهداف آن عده اقل برای دمیدن بر آتش حاسدان و عاندان این نظام مقدس نیز پون گذشته نقش بر آب شود.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: کنسرت موسیقی ، لغو کنسرت ، سیروان خسروی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کنسرت موسیقی لغو کنسرت سیروان خسروی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کنسرت سیروان خسروی نص صریح قانون حاکمیت قانون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۱۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نور یک کار جهادی و انقلابی است

جانشین فرمانده انتظامی کشور، از طرح نور به عنوان یک کار جهادی و انقلابی در فراجا نام برد و گفت: طرح نور در چارچوب اعتقاد و بصیرت جاری شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار قاسم رضایی، روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ در آیین تجلیل از استادان مدرسان و گروه‌های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: آموزش یکی از ارکان اصلی امنیت داخلی و مولفه مؤثر در روابط بین‌الملل است

وی با عنوان این مطلب که معلمی در تعریف کتابت نمی‌گنجد، افزود: بعید می‌دانم در مجموعه بزرگ‌انتظامی کسی نقش معلمی نداشته باشد. در مجموعه انتظامی، چون سازمان انسان محور با انسان‌ها سر و کار دارد.

سردار رضایی ادامه داد: در مجوعه انتظامی آموزش و تعلیم و تربیت یک مسئله بسیار جدی است تعامل با جامعه نیازمند آموزش در بحث‌های اخلاقی مدیریتی رفتاری و…، است.

وی گفت: هفت شاخص است که باید همیشه مورد برسی قرار بگیرد که عبارت از اعتقاد، احکام، اخلاق، بصیرت، مهارت، تخصص و مدیریت، است.

جانشین فرمانده انتظامی کشور افزود: هر مهارتی فرد داشته باشد، اما اعتماد نداشته باشد آسیب پذیر می‌شود. در چارچوب احکام الهی باید کامل اشرافیت داشته باشیم. اخلاق داشتن یکی از ویژگی‌های مهمی است که نمونه آن حاج قاسم سلیمانی که با اخلاقی که داشتند در دل‌های مردم جای گرفتند.

سردار رضایی ادامه داد: مورد بعدی بصیرت مجموعه انتظامی است که طرح نور در چارچوب اعتقاد و بصیرت جاری شده است و بیش از ۳۰ دستگاه در نهی از منکر جامعه نقش دارند؛ امروز افتخار سازمان مقدس انتظامی این است که با بصیرت و اعتقاد در صحنه حاضر شده و فرمان الهی را بر اساس قانون در کشور اجرا می‌کند.

وی با اشاره به اجرای طرح نور، افزود: طرح نور، اجرای فروع دین و احکام الهی است و امروز مجموعه انتظامی افتخار می‌کند که طرح نور یک کار جهادی و انقلابی است.

دیگر خبرها

  • امدادرسانی نجاتگران هلال احمر استان ایلام به ۱۴۰ نفر متاثر از سیل
  • امدادرسانی نجاتگران هلال احمر استان ایلام به ۵۴ نفر متاثر از سیل
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • طرح نور یک کار جهادی و انقلابی است
  • سامان احتشامی در تهران کنسرت برگزار می‌کند
  • پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است