Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت 11 MB

به گزارش همشهری آنلاین، این اتفاق حداقل طی سال جاری، برای چندمین بار است که در برخی استان‌های کشور رخ می‌دهد اما مجموعه اتفاق‌هایی که طی ساعات اخیر در شهر اهواز رخ داد تا کنسرت قانونی و رسمی سیروان خسروی کنسل شود، نیاز به تامل و بازنگری در قوانین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را دارد تا به قول خسروی، زور چند وانت و بلندگوهای نصب‌شده روی آنها از قدرت قانون بیشتر نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اتفاق اهواز، گروهی با وانت روبروی سینما هلال این شهر تجمع کرده و طی این اقدام، با رفتاری عجیب، از ورود افرادی که به شکلی قانونی، اقدام به تهیه بلیت کرده بودند، خودداری کردند. اتفاقی که تاخیری یک‌ساعته در برگزاری کنسرت به وجود آورد و بعد که این مشکل، به ظاهر رفع شد، پخش مداحی با صدای بلند در روبروی سالن اجرا، سبب شد تا تیم کنسرت، عملا نتوانند به اجرای برنامه بپردازند.

با ریشه‌یابی این اتفاق و طی تایید مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خوزستان، مشخص شد که لغو شدن این کنسرت، با مصوبه شورای تامین شهر اهواز صورت گرفته است. اما نکته قابل تامل این است که طبیعتا برای این کنسرت نیاز به مجوز شورای تامین هم بوده است و این شورای با بررسی‌های دقیق بعد از دادن مجوز باید پای این تصمیم خود می ایستاد و محدودیت‌ها و معذوریت‌ها را پیش از دادن مجوز بررسی می‌کرد. اتفاقی که مجموعه اداره ارشاد این استان را ناراحت کرده و باز این گزاره را در ذهن یادآور می‌شود که وقتی نهاد رسمی فرهنگ، برای برگزاری یک کنسرت، مجوز اعطا می‌کند، چرا نهادهای مانند شورای اهواز پس از دادن مجوز و موافقت با برگزاری،‌ باید حکم به لغو این حرکت قانونی دهند؟

چندی پیش بود که از نمایش یک فیلم در شهر قم ممانعت به عمل آمد، وزیر محترم ارشاد و رئیس سازمان سینمایی، خیلی زود عنوان کردند که تمامی استان‌های کشور باید مصوبات وزارت را اجرایی کرده و از اقدامات سلیقه‌ای و خودسرانه خودداری کنند. کمتر از ۲۴ ساعت از این اظهارنظر نگذشت که فیلم مذکور به روی پرده سینماهای قم رفت.

حالا اما در حرکتی مشابه، این بار در موسیقی، شورای تامین شهر اهواز برخلاف مجوز قانونی و رسمی وزارت ارشاد و اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، حکم به لغو این کنسرت دهد. 

قابل‌تامل‌تر آن‌که دلایل لغو این کنسرت، ازدحام جمعیت مقابل سینما عنوان شده که موجب اختلال‌ در عبور و مرور می‌شود. ضمن اینکه کرونا نیز بهانه خوبی قلمداد شده تا در شرایطی این‌چنینی، بتوان به آن متمسک شد تا با پیش کشیدن بحث‌های بهداشت عمومی، مکان از این نظر، ناسالم معرفی شود. شورای تامین با همین بهانه، نه‌تنها از کنسرت روزهای ۳۰ و ۳۱ تیرماه ممانعت به عمل آورد بلکه طبق تحقیقات خبرنگار ایرنا، حالا خبر می‌رسد که کنسرت روزهای اول تا سوم مردادماه سهراب پاکزاد نیز در این شهر کنسل شده است.

سینما هلال اهواز با دارا بودن ۸۰۰ صندلی، یکی از اصلی‌ترین مکان‌های این شهر برای اجرای کنسرت است. اتفاقی که طی سالیان اخیر تکرار شده و خیلی جالب است که چطور شورای تامین، به تازگی متوجه شده که ازدحام مقابل این سینما، در رفت‌وآمد شهری اختلال ایجاد می‌کند. 

بنابراین کاملا مشخص است که این موارد، تنها بهانه‌هایی بوده تا این کنسرت لغو شود. در اردییهشت ماه امسال بود که مشکلی مشابه با اتفاق اهواز، در یکی از استان‌های کشور بروز کرد. در همان زمان، معاون حقوقی و امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با قاطعیت اعلام کرد که همه نهادها در سراسر کشور، باید از مجوزهای وزارت ارشاد تبعیت کنند زیرا مطابق قانون، مرجع بررسی، تشخیص و صدور مجوزهای مختلف فرهنگی، این وزارتخانه است.

حالا شورای تامین شهر اهواز باید به مردم شریف و هنردوست این استان و در گام بعدی به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توضیح شفاف بدهد که چرا در برابر یک مجوز رسمی ایستاده و حکم به لغو آن برنامه و برنامه بعدی‌اش داده است؟ 

این در حالی‌ است که شورای تامین مسئولیت تسهیل امور در یک استان را بر دوش می‌کشد بنابراین چه شده که این‌چنین چندهزار نفر را در سردرگمی فرو برده و برای نظام اسلامی، هزینه‌ای این‌چنینی تراشیده است؟

‌وقتی شورای تامین از حساسیت‌های بالای آیت‌الله رئیسی در مخالفت با مجوزها و قوانین وزارت ارشاد مطلع است آن‌وقت چطور حاضر شده به شکلی تک‌بعدی به غائله‌ای ورود کرده و درحالی که تقریبا تمام کشور، این روزها درگیر برگزاری کنسرت و تورهای موسیقی است، مردم این شهر فرهنگی را از تماشای کنسرت محروم کند؟

در شرایطی که گوشزدهای عالی‌رتبه‌ترین مقامات فرهنگی وزارت فرهنگ، این‌چنین نادیده گرفته می‌شود، این انتظار و مطالبه مردمی وجود دارد که با ورود مسئولانه‌تر و جدی‌تر دستگاه‌های ذیربط، مسبب این اتفاق غیرفرهنگی که به جریحه‌دار شدن ساحت فرهنگی هزاران نفر در اهواز و میلیون‌ها نفر در کشور انجامیده، شناسایی شده و با اعمال مجازات، از تکرار حوادثی از این دست که آب در آسیاب بدخواهان نظام مقدس اسلامی و دشمنان قسم‌خورده این خاک می‌ریزد، جلوگیری شود.

کد خبر 692302 منبع: ایرنا برچسب‌ها كنسرت موسيقى اهواز _ خوزستان خبر مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كنسرت موسيقى اهواز خوزستان خبر مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شورای تامین شهر اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۲۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابلاغ رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، بر اساس ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه هشتم اسفند سال گذشته شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر اساس مصوبه جلسه بیست‌ویکم بهمن سال ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسیده، در حکمی عاطفه خادمی را به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد.

به گزارش ایسنا، عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود. او متولد سال ۱۳۶۳ و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به عنوان اولین زن فارغ‌التحصیل این رشته در کشور است.

وی عضو هیأت علمی پژوهشگاه  مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه با محوریت زنان و خانواده است.

بنابراعلام روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهادهای مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه‌های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ‌ و اجتماع، متمرکز بر حوزه‌های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.

پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • شباهت در اسم و چهره؛ پدر مهران غفوریان افسر ساواک بود؟ | ماجرای فیلم جنجالی
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • ماجرای عجیب مرگ یک دانش آموز با مشت یک همکلاسی
  • اقدام عجیب فوتبال فرانسه برای مقابله با نمادهای اسلامی
  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد